De cîte tipuri poate fi omenia?

by oleseabucsanu

Intr-o seara m-am pomenit in situatia de a alege  intre a ajuta pe cineva sau nu, asta in conditia cind acel ce trebuia ajutat era barbat in propria casa, si care are o iubita (asa cum acum la moda), insa asta a plecat de acasa….. numai sa nu stea la masa cu prietenii concubinului ei….

Istoria e una destul de simpla… dar si greoaie…una ce m-a facut sa ctionez cumva in folosul comunitatii…. cum s-au derulat lucrurile nu stau acum sa le descriu, cert este altceva… ca lumea nu mai pricepe simplitatea si linistea ca fiind ceva normal si adecvat…..

Daca vrei sa fii  recunoscut de grup… trebuie sa fii ca noi… cam asa suna mesajul indirect….

Dar ce inseamna asta   “sa fii ca noi”?  Sa bei  in rind cu ei, sa sari in sus si sa te rupi in dansuri pina dimineata pe muzica de toate tipurile….. sa stai cu tigara in gura  de parca ar fi un accesoriu implantat acolo din leagan….sa vorbesti  aiurea si sa vezi ca nimeni nu te asculta si sa te simti important dupa aceasta realizare…..

Toate astea au ajuns sa fie valorile generatiilor tinere, si nu numai astea…. si acum ma intreb si eu ca si fiecare cred…. Incotro mergem? Si ce si cit si de cite tipuri pot fi oamenii  si omenia ?? ….

Nu stiu daca in viata unui tinar exista cuvinte curate pure, ca pina si cuvintul  MAMA  este unul denaturat deja….pentru ca cele care acum urmeaza sa devine mame, stau si ele in dansuri pina dimineata, cu accesoriul in bot, si  prin vene le curge in circulatii mari si mici sau vodca, sau vin…. sau altceva.. dar tot legat de alcool…..

Acum deja se vede pronuntat, raspicat, inversarea de roluri…. fetele vor sa fie curtate frumos….. Dar ce inseamna pentru o fata curate frumoasa???? Oare stie macar ce e asta curtare???

Acum fetele vor sa fie cerute in casatorie frumos, original…….. Dar ce inseamna familia pentru ea??????  Si cum se vede ea in ipostaza de sotie a cuiva???

Acum fetele vor sa fie iubite de baieti cuminti, intelegatori, fideli, care sa duca un mod de viata sanatos, care sa mai aiba si o “vaca ce se mulge bani” si neaparat, dar neaparat sa aiba si masina….. Dar ce  reprezita fata, ca unul cu atitea dotari sa alerge dupa fusta ei…..???? Pentru ce merite?

E strigator la cer fratilor….. fetele cauta imposibilul, baietii pentru a fi mai in voga.. se dau dupa fete….. si poftim.. ne-am pomenit in momentul cind tot fetele deja trebuie sa umble dupa baieti….. si tot ele sa se  plinga ca barbatii sunt feminizati , iar fetelor nu le ramine  decit sa se masculinizeze si ele……..

Am scris toate astea cu un gind…. pentru a va da o intrebare fiecaruia si chiar va rog sa va raspundeti tot voua in gindul vostru…

Fetelor!!!!! Fetelor ce vreti voi de la viata???? Cite dintre voi stie ce vrea de la viata asta si ce trebuie sa faca pentru a ajunge acolo unde isi doreste???

Si eu sunt fata, si mi-am dat aceeasi intrebare…. atunci cind a trebuit sa aud discutii cu referire la sexul frumos precum ca sunt proaste, stiu sa vorbeasca numai despre slabit, si masini, si ultimele tendinte ale modei.. atit! altceva in capul lor nu mai e nimik… decit fum de tigara si urme de sex oral….

Sa nu credeti ca am incercat cumva sa  imbrac babatii in armura “nevinovatiei” , le vine si lor rindul , dar intr-un alt articol…

Sper sa intelegeti, sa pretuiti si sa va treziti mintea inima, si maruntaiele  voastre…….

cu mult drag,

Olesea!

 

 

Advertisements