Discriminarea e sora Coruptiei, doar ca nici pina acum nu stiu care e mai mare…

by oleseabucsanu

Hristos a inviat!!!

Azi ca si in alte zile minunate m-am confruntat cu unele fete ale coruptiei, iar gindul ca uneori aceasta are si fete pozitive ma impresioneaza. Inca de cind eram studenta ma impresionat faptul ca discriminarea poate fi de citeva fete, fapt ce mi-o incurcat in cap toate ideile si teoriile studiate de pina atunci. Ca si atunci, exact si acum am ajuns sa nu prea inteleg cum e cu fata buna a coruptiei, ca sa ajung ieri inca o data sa ma conving citind articolul fratelui SACCSIV –  CAMPANIE ANTIVACCINARE = DRUM SPRE PUSCARIE? Ministrul Sanatatii ne ameninta cu o lege … (In Romania).

In Republica Moldova lucrurile la acest capitol stau un pic mai “interesant”, pentru ca orcie familie ce nu isi vaccineaza copii, este nevoita sa isi dea copii la scoli particulare in care toti copiii  sunt nevaccinati. Prin urmare statul nu iti primeste copii la scoli/ gradinite  de stat, doar pentru ca nu sint vaccinati. E de mentionat acest fapt, deoarece uite aici intevine si discrinarea  despre care am ponenit mai sus. Adica cum e de inteles acest refuz al statului de a primi copii intr-o institutie de stat? Un alt moment interesant este ca:  taxele cu care lucreaza acele scoli particulare sint destul de mari si nu oricine isi poate permite ca macar un copil sa isi faca studiile intr-o asemena scoala, ba mai mult – indirect, statul asta a avut grija ca sa se lege intr-atit de tare jugul in jurul gitului incit fara multa chibzuire mamele isi dau copii la vaccinat chiar daca inteleg perfect cit de mult se opun micutii acelei indureri post  vaccninare. Aici intervine si momentul cel mai interesant CORUPTIA. Sint mame care nu isi vaccineaza copii, insa carnetul medical al copilului este completat corespunzator.Si acei micuti merg la scoli de stat, si se descurca destul de bine, uneori mult mai bine decit ceilalti. Daca intrebi pe strada vreo mamika , daca si-a vaccinat copilul o sa iti raspunda fara ezitare ca a avut grija sa il vaccineze la timp (timp indicat de medic), insa daca ai intreba-o cum s-a manifestat copilul in momentul vaccinarii, si dupa vaccinare, atunci acea mamica ti-ar oferi minimum 5 simptome si manifetari pe care le-a avut copilul inca de la primul vaccin.

In concluzie!

In tara asta Elitele fura, prostimea insa e vaccinata inca din primele ciiteva ore de la nastere, apoi vaccinata lunar pina la un an, dupa care ajungem sa fim prostiti, imbecilizati si la scoala cu teorii “geniale” ca ale lui Darwin, si la facultati,dupa care devenim niste masini de muncit- prostit- folosit, si manevrat asa cum le trebuie celor “101 dalmatieni” din parlament.

Iata ce viata avem noi aici in RM, situatie care cred ca e aproape la fel si in Romania, Ucraina, dar si alte tari …

Insa prostimea intr-un glas striga ca vrea in UE, de parca acolo stau ciinii cu colaci in coada si ii asteapta pe toti moldovenii. Cel mai interesant este ca aceasta promovare vine din partea oamenilor destepti, cititi, invatati , si care deja au adunati niste ani pe umerii lor.

Advertisements