“Lupii Noptii” nu sunt deloc niste oi blande – Gasca preferata a lui Putin, o masinarie de ucis

by oleseabucsanu

„Lupii Nopţii” nu sunt deloc nişte oi blânde - Gaşca preferată a lui Putin, o maşinărie de ucis

Sursa: ziare.com Foto: hepta.ro 3585 26.04.2015 16:12
„Lupii Nopţii”, grupul de motociclişti apropiaţi preşedintelui rus Vladimir Putin

„Lupii Nopţii”, grupul de motociclişti apropiaţi preşedintelui rus Vladimir Putin, părea până de curând doar o gaşcă de bărbaţi care iubesc plimbările pe două roţi.
Jurnaliştii de la Gazeta Polska au analizat legăturile pe care le au „Lupii” atât în Rusia, cât şi în Europa de Vest, şi au descoperit că membrii grupării nu sunt doar nişte bărbaţi în haine de piele care au în comun pasiunea pentru motociclete, scrie Euro Maidan.
„Lupii Nopţii” este o reţea bine organizată, care recrutează sute de oameni gata să lupte cu brutalitate în orice condiţii şi să folosească orice tip de armă. Gruparea a fost construită de-a lungul mai multor ani, iar tentaculele structurii se întind acum într-o mulţime de alte state.
Activişti, dar şi politicieni din Rusia au încercat să inducă în eroare opinia publică, transmiţând frecvent mesaje care să arate că „Lupii Nopţii”  – motocicliştii preferaţi ai lui Putin – nu sunt altceva decât nişte… oi pe două roţi.
Totuşi, notează Gazeta Polska, lucrurile stau exact pe dos, iar membrii grupării sunt departe de a fi nişte oi blânde. Motocicliştii fac parte şi din „Wolf Holding of Security Structures”, o agenţie de securitate condusă de Ghenadii A. Nikulov, un militar rămas în structurile de putere încă din perioada sovietică. Recent, ministrul rus al Apărării chiar l-a decorat pe Nikulov cu o medalie, în semn de recunoştinţă pentru ajutorul său în „recuperarea Crimeii”.
Agenţia condusă de Nikulov oferă servicii de detectiv, protecţie armată şi neînarmată a clădirilor şi spaţiilor şi instalarea de sisteme de monitorizare şi urmărire. Pe site-ul agenţiei se găseşte, de asemenea, o ofertă de „efectuare a controalelor în birouri, cu utilizarea unui detector de minciuni”.
„Lupii Nopţii” sunt o structură independentă, care îi raportează direct lui Nikulov. Compania mai are însă departamente de pregătire specială, protecţie a resurselor umane şi finanţe. De remarcat este că departamentul de protecţie are filiale pe lângă cele din Moscova, Tver si Volgograd, şi în aşa-numita „Novorusia”. Mai mult, departamentele de securitate organizează, printre altele, cursuri de auto-apărare la Sevastopol, conduse de nimeni altul decât Alexander Zaldostanov, liderul „Lupilor”.
Afacerea „Lupii Nopţii”, o poveste întortocheată
Acesta nu este, însă, sfârşitul afacerii „Lupii”. Motocicliştii au legături şi cu Centrul International Wolf pentru formare profesională specială. În acest caz, chiar logo-ul şcolii este identic cu logo-ul raliului care intenţionează să traverseze Polonia în câteva zile pentru a ajunge la Germania (motocicliştii ultranaţionalişti „Lupii Nopţii” plănuiesc să străbată o parte a Europei pentru a marca sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial şi a reface către vest drumul Armatei Roşii spre Berlin).
Şcoala oferă cursuri de arte marţiale, iar pe site-ul oficial se arată că aceste cursuri ar fi fost create pentru „nevoile serviciilor speciale ruse”. Cursurile includ utilizarea cuţitului, pregătire psihologică şi tehnică, precum şi pregătire militară. Dacă mai adăugam şi abilităţi de a trage cu arma, avem profilul complet al unui absolvent al şcolii Wolf.
Instruirea are loc în condiţii dificile (de iarna) şi/sau într-un mediu identic cu teatrul de război. Creierul din spatele acestei şcoli pare a fi Denis Riauzov. Absolvent la rândul său al unei şcoli militare, el conduce cursurile Wolf din întreaga lume: Germania, Elveţia, Serbia, Italia, Ungaria, şi, evident, Rusia. Denis Riauzov, care este şi membru în conducerea Wolf Holding – organizaţia amintită la începutul articolului – antrenează reprezentanţi ai forţelor speciale, ai poliţiei, armatei, dar şi civili.
Un alt fenomen interesant, arată sursa citată, este că pe lângă şcolile de arte marţiale, există cluburi de motociclism din Europa de Vest, care sunt conectate la„Lupii Nopţii”. De exemplu, filiala elveţiană a „Lupii Nopţii” îşi are sediul în Regensdorf, un cartier din Zurich. Şi motocicliştii din Elveţia şi-au anunţat participarea la raliul care ar urma să reconstituie traseul Armatei Roşii.
Şi o gaşcă de motociclişti din Dagestan a anunţat deja că va participa la raliu, traversând Polonia. „Vulturii Negri” sunt, de fapt, o filială a grupării „Lupii Nopţii”
„Conexiunile pe care le au „Lupii Nopţii” sunt extrem de periculoase şi nu e vorba doar despre motociclete. Ei se ghidează după filosofii militare şi au din ce în ce mai mulţi soldaţi credincioşi. Conceptul nostru de război se reduce la ceea ce s-a întâmplat acum 70 de ani. Acum războiul arată cu totul altfel. Crimeea a fost un exemplu”, a declarat Jaroslaw Podworsk, un motociclist polonez, membru al organizaţiei Pokolenie, care se opune vehement raliului organizat de „Lupii Nopţii” şi a criticat dur planul acestora de a tranzita Polonia.
Vreo 50 de motociclişti au de gând să plece spre Germania prin Minsk, Brest, Wroclaw, Brno, Bratislava, Viena, Munchen si Praga, încheindu-şi călătoria pe 9 mai, la Berlin, cu o depunere de flori la monumentul soldatului sovietic din Treptow Park. Ei nu au primit vize pentru a tranzita ţările UE. Cu toate acestea, ei au plecat deja de la Moscova.

Sursa: ziare.com

În concluzie :

În timp ce soldat pe soldat se crucifică și apoi se incendiază : http://www.liveleak.com/view?i=d6d_1429923585
sau se torturează frate pe frate…..unul se pregatește de război mutîndu-și armata în tot continentul european……altul lucrează după schema sovietică….Întrebarea mea este….CÎT DE PREGĂTIȚI SUNTEM NOI?  de un eventual atac în RM….Țara asta e atît de mică încît mai că nu ar avea unde se roti un tank, ce să mai spun de o artilerie întreagă; pe cînd cei 101 dalmațieni stau și fură de peste tot cît se poate mai mult…..Dar poate ei știue ceea ce noi (prostimea- din viziunea lor) încă nu ne dăm seama, sau încă ne temem de ceea ce începem să vedem….s-ar putea să fie totuși lipsa curajului din noi…. s-ar putea să ne trezim într-o zi fie în vagoane în drum spre URAL sau și mai bine să vină cineva căruia noi ca și stat îi suntem datori cu milioane dacă nu cu miliarde….. Fraților !!! Doamne ajută, și discernămînt vă urez!!!!

Advertisements