CU TOTUL IMPOTRIVA MANIFESTARIILOR SODOMITE CARE AU LOC IN BUCURESTI INTRE 17 SI 23 MAI 2015

by oleseabucsanu

Duminica trecuta si la Chisinau s-a desfasurat parada minoritatilor sexuale ….. si e tare dureros ca politia si-a permis sa mai si loveasca sau sa puna la pamint citiva preoti si/ monahi ….. e dureros ca ceea ce se intimpla e de nivel de degradare a societatii din ce in ce mai murdar si mai desfrinat.
Mare grija sa avem la ceea ce fac copii nostri… cum si cu cine isi petrece timpul liber…. si tot asa…. Mare grija sa avem… foarte foarte foarte mare!!!!!

Vremuritulburi

Între 17 şi 23 mai în Bucureşti au loc evenimente dedicate comunităţii LGBT şi celor care vor să afle mai multe despre cultura şi viața LGBT în România: piese de teatru, filme, discuţii, conferinţe şi, desigur, Marşul Diversităţii!

An de an, sute de oameni ies în stradă, să ceară drepturi egale și vizibilitate pentru comunitatea LGBT.

În 23 mai, între orele 16:00-19:00, centrul Bucureştiului va fi o scenă colorată, în care se va mărşălui pentru diversitate.

LGBT este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru comunitatea persoanelor lesbiene, gay (homosexuale), bisexuale și transgen. Acest termen defineşte comunitatea persoanelor cu o orientare sexuală diferită de cea heterosexuală.

De-a lungul timpului cei care au fost privați de dreptul la a-și exprima dorințele, dragostea și stilul de viață s-au adunat la marginile societății, solidarizându-se sub denumirea „gay”.

Astăzi cer denumiri distincte pentru diversele moduri de expresie și viață, mulți nemaidorind să fie cuprinși de un termen…

View original post 237 more words

Advertisements